Praktiske oplysninger

Blev medlem af Grindløse-Bogense Husflid og få indflydelse på foreningen og dens arbejde. Du får samtidigt 10% på vore kurser. Foreningen er organiseret i FORA. Du kan nedenfor se, hvordan du bliver medlem.

Information om medlemsskab af FORA
.

Som medlem af Grindløse-Bogense Husflid er du med til at støtte og sikre foreningens fremtidige virke.

Bogense-Grindløse Husflid er organiseret i oplysningsforbundet FORA og tilbyder aktiviteter og folkeoplysende kurser i håndværk, husflid og design.

Som medlem af Grindløse-Bogense Husflid, sikrer man sig at blive orienteret om alle foreningens aktiviteter og har mulighed for at øve indflydelse på foreningens arbejde ved at deltage på den årlige generalforsamling.

Kontingent for 2018:  150,- kr/person.

Beløbet overføres til foreningens konto 6860-0004005345 i Nordfyns Bank. Vær sød at skrive ’Kontingent 2018’ i tekstfelt/meddelelsefelt og sørge for, at det klart fremgår af betalingen, hvem indbetaler er. F.eks. ved at skrive i Overføres på vegne af eller i Meddelelse til modtager.

Yderligere oplysninger får du ved at henvende dig til kasserer Marianne Nielsen på mobil 22 60 10 32 eller e-mail man.nordskov@gmail.com. Hvis du skriver en mail til mig med navn, adresse og mobilnummer, når du har betalt kontingent, så får du en mail tilbage, når betalingen er registreret.

Foreningen byder alle interesserede velkommen til at deltage i kurser og aktiviteter for både voksne og børn med hensyntagen til husflidens traditioner og fagenes fornyelse og altid med dygtige og inspirerende instruktører.

Grindløse-Bogense Husflid
Formand: Marianne Nielsen