Chokolade og marcipan

Du vil blive undervist i teori og i praksis. Der vil hele aftenen komme tricks og forklaringer fra det søde køkken. Der vil blive lavet 3-4 varianter i juleinspireret konfekt, et par desserter samt snackbar og nøddemix.
Det kræver ikke viden og kunnen til denne aften, men lysten og interessen for det søde køkken skal selvfølgelig være der.
Alle deltagere skal forvente at få konfekt, nøddemix og snackbar med hjem, så husk kagedåse.
Materialeudgifter: mellem 150 kr. og 300 kr. alt efter, hvor meget du ønsker og lave. Konfekten bliver vejet til sidst og afregnet med Peter Kofoed, Cakevision

Kursusnummer
20E-35

Dato og tid
Ons 18.11.2020 18:00-21:55

Underviser
Peter Kofoed

Pris

164,- Almen
148,- Medlem

Del på Facebook



Grindløse-Bogense Husflid
Formand: Kirsten Michaelsen
Middelfartvej 12
5400 Bogense

Skoleleder: Hanne Beck Poulsen

Telefon: 93 91 19 65

Mail: kursus@grindlose-bogense.husflid.dk

CVR: 12407130


Medlem af Fora