Om foreningen

Grindløse-Bogense Husflidsforening - mere end 130 år gammel og stadig fuld af liv.

Grindløse-Bogense husflidsforening blev stiftet i november 1875 og dengang som nu er husflid godt håndværk i alle afskygninger.

Engang var husflid en nødvendighed. Manglede man noget, måtte man lave det selv : bolig, tøj redskaber o.s.v.

Oprindelig betød ordet " Husflid" fremstiling i hjemmet af vare til eget forbrug . Man sagde da også om husflidsfolk,: " at de lavede det, de havde brug for, så godt de kunne af det de havde ". I dag er husflid langt mere end det. I en forjaget hverdag finder mange ro og fordybelse i håndværket og finder glæde ved at skabe og være sammen med andre om en fælles interesse. Genbrugstanken og interessen for at bruge naturmaterialer er der stadig, hvilket gør husfliden til en grøn bevægelse.

Information om medlemsskab.

Som medlem af Grindløse-Bogense Husflid er du med til at støtte og sikre foreningens fremtidige virke.

Bogense-Grindløse Husflid er organiseret i oplysningsforbundet FORA og tilbyder aktiviteter og folkeoplysende kurser i håndværk, husflid og design.

Som medlem af Grindløse-Bogense Husflid, sikrer man sig at blive orienteret om alle foreningens aktiviteter og har mulighed for at øve indflydelse på foreningens arbejde ved at deltage på den årlige generalforsamling.

Kontingent for 2018:  150,- kr/person.

Beløbet overføres til foreningens konto 6860-0004005345 i Nordfyns Bank. Vær sød at skrive ’Kontingent 2018’ i tekstfelt/meddelelsefelt og sørge for, at det klart fremgår af betalingen, hvem indbetaler er. F.eks. ved at skrive i Overføres på vegne af eller i Meddelelse til modtager.

Yderligere oplysninger får du ved at henvende dig til kasserer Marianne Nielsen på mobil 22 60 10 32 eller e-mail man.nordskov@gmail.com. Hvis du skriver en mail til mig med navn, adresse og mobilnummer, når du har betalt kontingent, så får du en mail tilbage, når betalingen er registreret.

Foreningen byder alle interesserede velkommen til at deltage i kurser og aktiviteter for både voksne og børn med hensyntagen til husflidens traditioner og fagenes fornyelse og altid med dygtige og inspirerende instruktører.